Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Van 10.000 Ft-od, hogy sok pénzt keress?

Fizető otthoni munkák 2012.07.26.

Ez a lehetőség már nem aktuális, a rendszer befejezte működését!

Munka nélkül is több pénzed lesz, de ha dolgozol kicsit, még plusz bevételre is szert teszel, havonta és rendszeresen!

Van befektetni való 10.000 Ft-od? Olyan 10 ezred, amit nem sajnálsz, nem féltesz, nincs rá szükséged? Be tudsz fektetni 10.000 Ft-ot egy tisztességes haszon fejében?

Ha izgulsz 10 ezer miatt, kérlek, a saját érdekedben ne olvass tovább! Csak a szívedet fogod fájdítani és kétségek közt fogsz őrlődni, hogy ez megér vagy sem 10.000-t. Ha 100%-osan biztonságos helyet keresel a 10.000-ednek, akkor ne töltsd az idődet itt, mert nem fogsz nyugodtan aludni, ha belevágsz. Ezt pedig nem szeretném.


Nos, látom, hogy elszánt vagy és van minimum 10.000 Ft-od, ami nem hiányzik a családi kasszából. Egyébként megsúgom: nincs ok az izgalomra. Itt, ha nem dolgozol, akkor is több pénzed lesz, ha dolgozol akkor pedig MÉG TÖBB pénzed lesz. Ráadásul a 10.000 Ft-odat pedig nem tudod elveszíteni.

Az elmúlt egy évben ez a lehetőség számomra kb. 30%-ot hozott munka nélkül, plusz további néhány 10.000-et minimális munkával. (de te több munkával még többet kereshetsz)

Ha tetszik a dolog, egyszerűen követned kell, amit mondok és a siker nem marad el. Egyszeri tízezer befektetéséből akár lehet tizenötezred egy év múlva (vagy 150 ezer Ft százezerből), de ha dolgozol is, akkor havonta jöhetnek a 10 ezrek pluszba.

Ha azt gondolod, hogy ez valami kamu lehetőség, átverés, nem probléma. Szíved joga, hogy így gondold! Köszönöm, hogy eddig is megtiszteltél a figyelmeddel! Én azt szeretném, hogy amiben én sikert értem el, az másoknak is hasznot hozzon. Te döntesz, hogy a pénzkeresők oldalára állsz, vagy tovább keresgélsz.

Szóval …

 1. lépésként olvasd végig, amit itt írtam!
 2. lépés, hogy kattints  ide és olvasd el a többi infot! Ha lesz még kérdésed, itt a leírás alatt az űrlapon írd meg nekem és válaszolok rá! Ha nincs, jöhet a 3. lépés.
 3. lépés, hogy regisztrálj a rendszerbe! (minden oldal alsó részéről tudsz a regisztrációs űrlaphoz eljutni)
 4. lépés, hogy veszel egy minimum 10.000 Ft-os bronz csomagot. Persze vehetsz 20, 60, 200 ezrest is, annál nagyobb hasznod lesz! (Természetesen a pénzt nem nekem adod, hanem a működtető cégnek)
 5. lépésként kezdd el terjeszteni a meghívó linkedet: hirdetési oldalakon, facebookon, iwiwen, saját weboldaladon, stb.
 6. lépés: néha vedd ki a hasznodat!
 7. lépés: az adóbevallásban tüntesd fel , amit kerestél!

Ennyi az egész! Ha követed, amit leírtam és nem azon gondolkodsz, hogy “mi van ha mégse működik?”, akkor pénzt fogsz keresni. Hidd el, így lesz, ha nem a negatívumot keresed! Neked is működni fog! Sokan azért toporognak egy helyben, mert nem mernek lépni. Ha te nem közéjük akarsz tartozni, akkor csak a fenti hét lépést kell meglépned.

u.i.: A rendszer mögött egy magyar személyekből álló komoly cég áll. Magyar nyelvű ügyfélszolgálatuk, facebook oldaluk is van, és hamarosan több nyelven is megjelennek. A pénzedet hedge-fund alapokba fektetik és 70%-os tőkevédelem van rá. Tavaly áprilistól minden hónapban pozitív hozamokat értek el (bruttó 65,3 %). Ha a bankba teszed a pénzed, mennyi kamatot kapsz érte? :-)

Lépj és nyersz!

Ez a lehetőség már nem aktuális, a rendszer befejezte működését!

   

5687 megtekintés összesen, 2 ma

  

Az űrlap használatával szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 • Pénzkeresés kérdőív kitöltéssel otthonról

  Szerző: - 2012.07.26. - 6 Hozzászólás

  Otthon, a számítógéped segítségével kereshetsz pénzt ezzel a nagyon egyszerű és könnyű munkával. Kérdőívet kell kitölteni az interneten. Egyrészt a pénzt ezzel keresheted meg, de ha megmutatod másoknak is a lehetőséget, akkor még több jövedelmed származhat. Korrektül fizető cég.

 • Vélemények, tanácsok otthoni munka keresőknek

  Szerző: - 2013.01.19. - 1 Hozzászólás

  Otthoni munkát keres? Szeretne olyan lehetőséget találni, ami biztosan működik? Jó tanácsunk: mielőtt bármibe belekezd, gyűjtsön információkat! Az egyik legjobb módszer az információk begyűjtésére, ha megnézi, hogy mit gondolnak mások az otthoni munkákról, pénzkereseti lehetőségekről. Ezért indítottuk el “Vélemények, tanácsok otthoni munka keresőknek” oldalunkat.

 • Van 10.000 Ft-od, hogy sok pénzt keress?

  Szerző: - 2012.07.26. - 0 Hozzászólás

  Munka nélkül is több pénzed lesz, de ha dolgozol kicsit, még plusz bevételre is szert teszel, havonta és rendszeresen!

  Van erre 10.000 Ft-od? Olyan 10 ezred, amit nem sajnálsz, nem féltesz? Van 10.000 Ft-od egy tisztességes haszon fejében? Ha izgulsz 10 ezer miatt, kérlek, a saját érdekedben ne olvass tovább! Csak a szívedet fogod fájdítani és kétségek közt fogsz őrlődni, hogy megér ez vagy sem 10.000-t. Ha 100%-osan biztonságos helyet keresel a 10.000-ednek, akkor ne töltsd az idődet itt, mert nem fogsz nyugodtan aludni, ha belevágsz.

 • Nagyon egyszerű, ingyenes munka! Kérdőív kitöltés. Nem Marketagent!

  Szerző: - 2012.08.16. - 3 Hozzászólás

  Pénzkeresés otthon kérdőív kitöltéssel távmunkában Bedolgozás otthonról a világ egyik legnagyobb piackutató vállalatának! Sokan olyan internetes munkát keresnek, ahol nem kell pénzt befektetni, nem kell embereket győzködni, hanem valós munkavégzéssel lehet pénzt keresni. A kérdőívkitöltés egy ilyen munka. Ingyenesen, havi pár perc időráfordítással lehet jövedelemre szert tenni. Az igaz, hogy meggazdagodni nem lehet belőle, de egy kis […]

 • Hogyan szűrjük ki az otthoni munka átveréseket?

  Szerző: - 2013.01.19. - 2 Hozzászólás

  Egyik hírlevelünkben egy rövid tanácsot adtunk, amivel úgy gondoltuk, hogy segíthetünk kiszűrni, azokat az otthoni munka ajánlókat, akik nem tisztességes módszereket alkalmaznak. A lényege a tanácsnak ez volt: Ne küldjön senkinek sem pénzt előre, még ha kis összegről van szó, akkor sem! Előbb mindenképp tájékozódjon a hirdető kiléte felől! Kérje el a telefonszámát, címét és […]

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és minden héten megkapja az Otthoni munka weboldal legújabb hirdetéseinek listáját! Így nem marad le egy új lehetőségről sem.


E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára::* igen

Facebook