Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Nagyon egyszerű, ingyenes munka! Kérdőív kitöltés. Nem Marketagent!

Fizető otthoni munkák 2012.08.16.

Pénzkeresés otthon kérdőív kitöltéssel távmunkában

Bedolgozás otthonról a világ egyik legnagyobb piackutató vállalatának!

Sokan olyan internetes munkát keresnek, ahol nem kell pénzt befektetni, nem kell embereket győzködni, hanem valós munkavégzéssel lehet pénzt keresni.

A kérdőívkitöltés egy ilyen munka. Ingyenesen, havi pár perc időráfordítással lehet jövedelemre szert tenni. Az igaz, hogy meggazdagodni nem lehet belőle, de egy kis aprópénzt össze lehet gyűjteni, ha valaki komolyan veszi.

Már pár éve tagja vagyok egy kérdőívkitöltéssel foglalkozó rendszernek, amelyet a világ egyik legnagyobb, felmérések alapján dolgozó piackutató vállalata üzemeltet. A rendszer segítségével kutatásokban vehetünk részt. Internetes kérdőíveket kell kitöltenünk, amelyekért pontokat kapunk, vagy sorsoláson veszünk részt. Az összegyűlt pontokat később nagyszerű dolgokra válthatjuk be (pl. vásárlási utalvány). Ezen kívül a rendszer új tagjai automatikusan részt vesznek sorsolásokon, ahol 25.000 Ft értékű vásárlási utalványt lehet nyerni. Egy automatikus meghívó küldő rendszer segítségével barátainkat is meginvitálhatjuk, hogy csatlakozzanak. Ezért is pontok járnak, így még több pénzt kereshetünk.

Amióta tag vagyok folyamatosan küldik a kérdőíveket. Nekem általában 2-3 érkezett havonta. Az átlag havi 1-4 kérdőív személyenként. Egy kérdőívért 10-250 pontot adnak, ami akár 5-600 Ft-ot is érhet, de van amikor 5000 pontot sorsoltak ki a kérdőív kitöltők között.
Sokféle témában kaptam már kitöltendő űrlapot. Volt, hogy reklámhordozókat kellett felismerni, értékelni, volt olyan, ami az áramszolgáltatással függött össze. Szóval elég sokrétűek.
A pénzt olyan vásárlási utalványok formájában kaptam meg postán, amelyek rengeteg helyen, gyakorlatilag bármire felhasználható (én Tescoban, Aldiban használtam fel eddig. Vettem rajta élelmiszert, ruhát). Jelenleg 1000 Ft a minimum, amit kifizetnek.

Ennyi információm van a lehetőségről. Bízom benne, hogy ennyi is elég, hogy jó döntést hozz.

Ha úgy gondolod, hogy neked is szükséged van könnyű, egyszerű munkával szerezhető forintokra, akkor ne tétovázz, kattints a lenti linkre és töltsd ki a bejövő űrlapot, hogy küldhessek Neked Meghívót. Veszteni való nincs, hisz ingyenes és biztosan működő, jó pénzkereseti lehetőségről van szó.

Naponta csak 5 meghívót enged küldeni a rendszer, ezért kérlek, légy türelemmel! Te is sorra kerülsz, ha helyesen adod meg az adataidat.

Itt jelentkezhetsz a kérdőív kitöltéses otthoni munkára.

3 hozzászólás - “Nagyon egyszerű, ingyenes munka! Kérdőív kitöltés. Nem Marketagent!”

 1. szibolya - 2016.03.21. @ 16:04

  3 éve csinálom ,nem kaptam semmit.

 2. 1. Mit kezdek a vásárlási utalvánnyal, ha nem magyar? Kiutazok Wassingtonba, Londonba, hogy elköltsem?

Az űrlap használatával szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 • Pénzkeresés kérdőív kitöltéssel otthonról

  Szerző: - 2012.07.26. - 6 Hozzászólás

  Otthon, a számítógéped segítségével kereshetsz pénzt ezzel a nagyon egyszerű és könnyű munkával. Kérdőívet kell kitölteni az interneten. Egyrészt a pénzt ezzel keresheted meg, de ha megmutatod másoknak is a lehetőséget, akkor még több jövedelmed származhat. Korrektül fizető cég.

 • Vélemények, tanácsok otthoni munka keresőknek

  Szerző: - 2013.01.19. - 1 Hozzászólás

  Otthoni munkát keres? Szeretne olyan lehetőséget találni, ami biztosan működik? Jó tanácsunk: mielőtt bármibe belekezd, gyűjtsön információkat! Az egyik legjobb módszer az információk begyűjtésére, ha megnézi, hogy mit gondolnak mások az otthoni munkákról, pénzkereseti lehetőségekről. Ezért indítottuk el „Vélemények, tanácsok otthoni munka keresőknek” oldalunkat.

 • Van 10.000 Ft-od, hogy sok pénzt keress?

  Szerző: - 2012.07.26. - 0 Hozzászólás

  Munka nélkül is több pénzed lesz, de ha dolgozol kicsit, még plusz bevételre is szert teszel, havonta és rendszeresen!

  Van erre 10.000 Ft-od? Olyan 10 ezred, amit nem sajnálsz, nem féltesz? Van 10.000 Ft-od egy tisztességes haszon fejében? Ha izgulsz 10 ezer miatt, kérlek, a saját érdekedben ne olvass tovább! Csak a szívedet fogod fájdítani és kétségek közt fogsz őrlődni, hogy megér ez vagy sem 10.000-t. Ha 100%-osan biztonságos helyet keresel a 10.000-ednek, akkor ne töltsd az idődet itt, mert nem fogsz nyugodtan aludni, ha belevágsz.

 • Nagyon egyszerű, ingyenes munka! Kérdőív kitöltés. Nem Marketagent!

  Szerző: - 2012.08.16. - 3 Hozzászólás

  Pénzkeresés otthon kérdőív kitöltéssel távmunkában Bedolgozás otthonról a világ egyik legnagyobb piackutató vállalatának! Sokan olyan internetes munkát keresnek, ahol nem kell pénzt befektetni, nem kell embereket győzködni, hanem valós munkavégzéssel lehet pénzt keresni. A kérdőívkitöltés egy ilyen munka. Ingyenesen, havi pár perc időráfordítással lehet jövedelemre szert tenni. Az igaz, hogy meggazdagodni nem lehet belőle, de egy kis […]

 • Hogyan szűrjük ki az otthoni munka átveréseket?

  Szerző: - 2013.01.19. - 2 Hozzászólás

  Egyik hírlevelünkben egy rövid tanácsot adtunk, amivel úgy gondoltuk, hogy segíthetünk kiszűrni, azokat az otthoni munka ajánlókat, akik nem tisztességes módszereket alkalmaznak. A lényege a tanácsnak ez volt: Ne küldjön senkinek sem pénzt előre, még ha kis összegről van szó, akkor sem! Előbb mindenképp tájékozódjon a hirdető kiléte felől! Kérje el a telefonszámát, címét és […]

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és minden héten megkapja az Otthoni munka weboldal legújabb hirdetéseinek listáját! Így nem marad le egy új lehetőségről sem.


E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára::* igen

Facebook