Üdvözöljük kedves látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

500.000 Ft

Sokba kerül egy gyermek felnevelése !

14731225_1288168487881927_7898866766477893521_n

Bővebb információ

Drága gyermekem! Ennyibe kerül a gyereknevelés Magyarországon
Egy vagyonba kerül a gyermek eljuttatása a felnőttkor és a felsőoktatás kapujába.
Sokba kerül egy gyermek felnevelése, de konkrétan mennyibe? A HVG részletesen bemutatja, hogy a szülők mire mennyit költenek, míg a gyermek (és a testvérei) a pelenkás korból eljutnak a felnőttkor küszöbére.
Ha a gyerekneveléssel töltött időt és “szolgáltatásokat” is beleszámoljuk, akkor brutális összegek jönnek ki: egy testvérpár könnyen belekerülhet akár 40-40 millió forintba is. Az egyke gyerekre 18 éves koráig akár 70 millió forintot is áldozhatnak a családok, a háromgyermekeseknél viszont 38 millió forint körül lehet egy-egy gyerek felnevelésének költsége.
És ez csak a gyermekneveléshez szükséges pénz, hol van a normális családi ház berendezve, autó, a megélhetés, és ezek még csak a szükségletek, hol vannak még az álmok?????
Mennyi pénzt is keres? Mennyit tud megtakarítani?
Keressen bizalommal kérdéseivel, több programot is kidolgoztunk, hogy sokkal egyszerűbben is elérhesse mindazt, amit szeretne! Garantálom, hogy kizárólag több pénze lehet, MLM eladások, befizetések, befektetések, kötelezettségek nélkül!

Jelentkezzen önéletrajzzal és motivációs levéllel Vásárlási Tanácsadónak, és ismerje meg a részleteket, amellyel Magyarország legmagasabb jövedelem kategóriájába kerülhet!
Üdvözlettel: Rózsa László

Hirdetés ID: 9135891f5877aaff

Az űrlap használatával szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és minden héten megkapja az Otthoni munka weboldal legújabb hirdetéseinek listáját! Így nem marad le egy új lehetőségről sem.


E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára::* igen

Facebook

Kihagyhatatlan ajánlatok

WordPress Classified Ads Theme