Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

 

Próbáld ki te is!

usi

Bővebb információ

Lehet, hogy ezt is ki fogom próbálni pár hónap múlva, de igazából engem az új BITCOINOS termékük fogott meg. A cégnél felismerték, hogy a coin világ piaca elérte a napi több mint egy milliárd dollár forgalmat és elkezdtek kereskedni 10 legnagyobb forgalommal rendelkező coinokkal. Volt szerencsém az első naptól elkezdeni még amikor a cég csak pár tagnak BETA verzióban elindította ezt a lehetőséget, mivel a szponzorom aki személyesen ismeri a tulajdonost időben szólt. Február 28-án vettem az első BTC csomagokat és a mai napig tökéletesen hozza azt amít ígértek. Április elsején indult hivatalosan is a program amiben bitcoin csomagokat lehet vásárolni 50 euró értékben plusz 3% költség ami a bitcoin bányászatba teszi a cég, ezután a cég 140 MUNKANAPON keresztül hozzávetőlegesen 1%-os hozamot fizet BITCOINBAN ami után a csomagod LEJÁR. Minden bitcoinban történik, a befizetés, a hozam és a kifizetés is. Én a 38-ik munkanapnál tartok és ez idő alatt 37%-ot hozott. A 140 munkanap is csak hozzávetőleges szám, lehet , hogy 1-2 nappal tovább fog tartani, de lehet, hogy 1-2 nappal kevesebb ideig fog tartani, hogy elérjük a 140%-ot.
Tehát 1 bitcoin csomag ára 50 euró plusz 1,5 euró költség ami összesen 51,5 euró ami az éppen aktuális bitcoin áron lehet megvásárolni. Utána 140 munkanapon keresztül, hozzávetőlegesen napi 1%-ot hozamot fog termelni bitcoinban. A hozamokat minden nap ki lehet venni a saját bitcoin wallet-ba, ebben az esetben ha 1 Bitcoinért vásároltál csomagokat, akkor 140 munkanap után 1,4 Bitcoinod lesz vagy vissza lehet forgatni és élni a kamatos kamat lehetőséggel, ezt REBUY-nak hívják és lehet automatára állítani a webirodádon belül, ebben az esetben egy év alatt körülbelül 400%-os hozamot lehet elérni. Tehát az 1 Bitcoinból lesz 5 Bitcoinod. Nagyon professzionális a cég ami a support-ot és a pénzügyi osztályt illeti.
A regisztráció teljesen ingyenes és a cég fizet neked ha hozol ügyfélt. A direkt tagjaid befizetése után 10%-ot (level1) és az Ő tagjaik után 3%-ot (level2). Ezt a bevételt azonnal kikérheted a Bitcoin wallet-odba vagy vehetsz rajta magadnak csomagot ha a jutalék eléri a 51,5 eurót Bitcoinban. Ebben az esetben ingyenesen el tudod kezdeni ezt a fenomenális lehetőséget. Akinek meg van szabad tőkéje a bankszámlán és azon a pénze csak veszíti a vásárlóerejét, az tud venni annyi csomagot amennyit jónak lát és teljesen passzív módon kereshet 40%-ot 6,5 hónap alatt (140 munkanap=195 naptári nap, vagyis 6,5 hónap) ha nem forgat vissza vagy 400%-ot amennyiben él a kamatos kamat lehetőséggel és visszaforgat 1 évig.Regisztráció itt : https://piroska64.usi-tech.info

Nincs címke

153 megtekintés összesen, 1 ma

  

Hirdetés ID: 6575aede412adfed

Az űrlap használatával szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és minden héten megkapja az Otthoni munka weboldal legújabb hirdetéseinek listáját! Így nem marad le egy új lehetőségről sem.


E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára::* igen

Facebook

Kihagyhatatlan ajánlatok

WordPress Classified Ads Theme