Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

 

Megbízható munkatársakat keresek otthoni munkavégzésre országosan

  • Cég/vállalkozás neve: Pappné Kinga
  • Megjelenés: 2016.03.10. 04:57
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!
570481-500x415

Bővebb információ

Üdvözöllek!!
Megbízható,talpraesett munkatársakat keresek otthoni munkavégzésre.Elsősorban Kismamákat,Gyesen,Gyeden lévő Anyukákat,Diákokat,Nyugdíjasokat,vagy akár Főállásban dolgozó munkatársakat várok.
Én is pár évvel ezelőtt,pontosan 4 éve találtam rá erre a fantasztikus kiegészítő munkára,amikoris az akkori főállásom mellé kiegészítő munkát kerestem. Életem legjobb döntése volt,ma már itthonról dolgozom,3 hetente napra pontosan fizetést kapok,és a 3 gyermekemet maximálisan el tudom látni.
Hogy mi a feladat?
3 hetente megjelenő új katalógusunkat megmutatni a barátaidnak,rokonaidnak,munkatársaknak,stb.Összeszedni tőlük a rendelést,amit aztán Te,a saját tanácsadói oldaladon megrendelsz. 20%-os azonnali jövedelmed van.Nincs kezdőcsomag,nincs regisztrációs díj,nincs kötelező vásárlási minimum!!! Viszont van, 100%-os garancia minden egyes termékre,ajándékok,és van napra pontosan 3 hetente fizetés,ha szeretnéd Te is idővel a főállásodnak tudni ezt a tanácsadói munkát. A cégünk egy fantasztikus Start programmal kedveskedik az új munkatársainak,ehhez mindössze 3 egyszerű lépést kell teljesítened! Plusz, MOST TŐLEM IS KAPSZ AJÁNDÉKOT……Amennyiben MOST csatlakozol,és teljesíted cégünk Start programjának 1. lépését,Tőlem egy 1500 ft-os AJÁNDÉKCSOMAGOT KAPSZ!!!
További információt emailben küldök.Kérlek küld el email címedet a tájékoztatómért,ami semmilyen kötelezettséggel nem jár!!
Pappné Kinga

Hirdetés ID: 47256e0f08ed34ae

Az űrlap használatával szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és minden héten megkapja az Otthoni munka weboldal legújabb hirdetéseinek listáját! Így nem marad le egy új lehetőségről sem.


E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára::* igen

Facebook