Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

 

Adreward – Keress pénzt az emailjeiddel!

  • Megjelenés: 2012.11.15. 08:26
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!

Hirdetés részletei

Bővebb információ

100 személynek adok lehetőséget, hogy pénzt keressen, vagy ajándékot nyerjen!

Eldöntheted, hogy velem tartasz, vagy vársz még a csodára!

Végtelenül egyszerű feladatra invitállak. Olyanra, hogy a szád is tátva marad, mert nem fogod elhinni, hogy így is lehet pénzt keresni, vagy nyereményhez jutni.

10 perce találtam rá erre a magyar nyelvű lehetőségre – a neve: Adreward –  és rögtön regisztráltam. Siettem, mert biztos vagyok benne, hogy hamarosan olyan gyorsan fog terjedni, mint annak idején a PandaStart. Miért? Mert ingyenes, nem kell hozzá semmit befizetni és csak az internetre, illetve egy email címre, telefonra van szükség. Ezt nem hagyhatom ki! Javaslom, Te se késlekedj! Ha a PandaStart tetszik, ez is be fog jönni Neked!

De kérlek, siess! Ha 100 személy regisztrál a közreműködésemmel, utána ezt a hirdetést törlöm és akkor várhatod, hogy újra rátalálj egy regisztrációs linkre. Arról nem beszélve, hogyha késlekedsz, kisebb lesz az esélyed, hogy Te is regisztráltass másokat. Másokhoz fognak csatlakozni, nem Hozzád.

Jó, jó! Mondom máris, hogy mit kell csinálni. Tudom, hogy az idegeidre mentem már a sok szöveggel! :-)

Csupán annyi a dolgod, hogy ugyanazt csináld, amit eddig is: meg kell nézni az emailjeidet. PONT. De lehet, hogy SMS-t kapsz és azt kell elolvasnod. PONT.

Igen, ennyi az egész! Belépsz a leveleződbe, elolvasod és megnézed az Adreward által küldött üzeneteket, képeket, vagy épp elolvasol egy SMS-t és a rendszer üzemeltetői 1-1000 Ft közötti összeget írnak jóvá a webirodádban lévő számládon. Az már csak hab a tortán, hogy néha-néha nyereményeket is kisorsolnak.

Jaj, majdnem elfelejtettem! Azzal is pénzhez juthatsz, ha másoknak ajánlod és azok sikeresen regisztrálnak. De! Csak 100 főt csatlakoztathatsz!

Most már szinte mindent tudsz. A többit olvasd el a regisztrációs oldalon!

Bonyolult? Szerintem roppant egyszerű és nem megerőltető.

No, nem is szaporítom tovább a szót. Már úgyis azt keresed, hogy hogy lehet regisztrálni az Adrewardhoz. Igen, azt is nagyon egyszerűen lehet. Csak kattints a lenti szép piros linkre és máris a regisztrációs oldalon találod magad. Firefoxot használj, mert egyéb böngészőben nem tudod kipipálni, hogy elfogadod a felhasználói feltételeket!

Tehát a szép piros link:

Már 100 fő regisztrált hozzám, a családhoz is, így a link nem elérhető. Viszont van egy jó hírem annak, aki szeretne minél hamarabb 100 személyt saját magának regisztráltatni. Ugyanis ez a hirdetés bérbeadó: 10 napra 400 Ft+áfa összegért kiteszem ide a regisztrációs linked.
Nekem 3 nap alatt betelt a 100 fős keretem. A 100 fő több mint 8000 Ft-ot hozott.
Ha szeretnéd bérbe venni a hirdetést, írj jobb oldalt a Kapcsolati űrlapon!

Vagy itt van, ha be akarod másolni a Firefoxba (kijelölöd utána ctrl+c, majd a firefoxban ctrl+v):

Link elrejtve.

Regisztrálj, aztán gyorsan ajánld másoknak!

Ingyenes, magyar, egyszerű!

Sok sikert!

 

2632 megtekintés összesen, 1 ma

  

Hirdetés ID: 689510ad32d9bae9

Egy hozzászólás - “Adreward – Keress pénzt az emailjeiddel!”

  1. munkatkinalok - 2012.11.14. @ 10:50

    Jelentem, a 100 fő keretem elfogyott tegnap (3 nap alatt). Ez idő alatt több mint 8000 Ft gyűlt. Kaptam 4 db emailt. Ezen kívül teszteltem az ügyfélszolgálatot is. Gyorsan orvosolták a problémám. Most “kölcsönadtam” ezt a hirdetést az édesapámnak, így most már ő hozzá lehet regisztrálni.

Az űrlap használatával szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és minden héten megkapja az Otthoni munka weboldal legújabb hirdetéseinek listáját! Így nem marad le egy új lehetőségről sem.


E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára::* igen

Facebook