Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

Vélemények, tanácsok otthoni munka keresőknek

Otthoni munka fórum 2013.01.19.

Otthoni munkát keres? Szeretne olyan lehetőséget találni, ami biztosan működik?

Jó tanácsunk: mielőtt bármibe belekezd, gyűjtsön információkat!

Az egyik legjobb módszer az információk begyűjtésére, ha megnézi, hogy mit gondolnak mások az otthoni munkákról, pénzkereseti lehetőségekről. Ezért indítottuk el „Vélemények, tanácsok otthoni munka keresőknek” oldalunkat.

Szeretnénk, ha Ön pártatlan információkhoz jutna, ha látná mások véleményét, illetve, ha Önnek van hozzáfűzni valója, elmondaná, hogy mások is okuljanak.

Egy fórum szerű oldalt kívántunk indítani, ahol az adott témában bárki hozzászólhat, természetesen irányított körülmények között. A hozzászólásokban tilos a linkek, reklámszövegek elhelyezése, sértő kifejezések használata és csak az adott témához szorosan kapcsolódó véleményeket fogadjuk el. Bármely hozzászólás elutasítására, törlésére fenntartjuk a jogot.

otthonimunka.net

Az Otthoni munka apróhirdető portál

Egy hozzászólás - “Vélemények, tanácsok otthoni munka keresőknek”

 1. leopard21!

  Nem igazán fogysz találni olyan internetes vagy otthoni munkát ahol nem kell befektetni!
  Amibe nem kell befektetni (nem biztos) az nem valós internetes munka!
  Befektetés nélkül nem megy!

  Pl: ha nyitsz egy üzletet, azt bizony fel kell tölteni azzal a termékkel, amit értékesíteni
  szeretnél, ami pénzbe kerül! tehát ha interneten szeretnél dolgozni, előbb meg kell vásárolnod az általad kiválasztott cég termékét , hogy tudd te is azt forgalmazni, amit megvesznek az emberek és ebből lesz neked is jövedelmed.
  ingyen nem ad senki semmit!

  Tehát:befektetés=jövedelem
  nincs befektetés=0

Az űrlap használatával szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

 • Pénzkeresés kérdőív kitöltéssel otthonról

  Szerző: - 2012.07.26. - 6 Hozzászólás

  Otthon, a számítógéped segítségével kereshetsz pénzt ezzel a nagyon egyszerű és könnyű munkával. Kérdőívet kell kitölteni az interneten. Egyrészt a pénzt ezzel keresheted meg, de ha megmutatod másoknak is a lehetőséget, akkor még több jövedelmed származhat. Korrektül fizető cég.

 • Vélemények, tanácsok otthoni munka keresőknek

  Szerző: - 2013.01.19. - 1 Hozzászólás

  Otthoni munkát keres? Szeretne olyan lehetőséget találni, ami biztosan működik? Jó tanácsunk: mielőtt bármibe belekezd, gyűjtsön információkat! Az egyik legjobb módszer az információk begyűjtésére, ha megnézi, hogy mit gondolnak mások az otthoni munkákról, pénzkereseti lehetőségekről. Ezért indítottuk el „Vélemények, tanácsok otthoni munka keresőknek” oldalunkat. Szeretnénk, ha Ön pártatlan információkhoz jutna, ha látná mások véleményét, illetve, ha Önnek van […]

 • Van 10.000 Ft-od, hogy sok pénzt keress?

  Szerző: - 2012.07.26. - 0 Hozzászólás

  Munka nélkül is több pénzed lesz, de ha dolgozol kicsit, még plusz bevételre is szert teszel, havonta és rendszeresen!

  Van erre 10.000 Ft-od? Olyan 10 ezred, amit nem sajnálsz, nem féltesz? Van 10.000 Ft-od egy tisztességes haszon fejében? Ha izgulsz 10 ezer miatt, kérlek, a saját érdekedben ne olvass tovább! Csak a szívedet fogod fájdítani és kétségek közt fogsz őrlődni, hogy megér ez vagy sem 10.000-t. Ha 100%-osan biztonságos helyet keresel a 10.000-ednek, akkor ne töltsd az idődet itt, mert nem fogsz nyugodtan aludni, ha belevágsz.

 • Nagyon egyszerű, ingyenes munka! Kérdőív kitöltés. Nem Marketagent!

  Szerző: - 2012.08.16. - 3 Hozzászólás

  Pénzkeresés otthon kérdőív kitöltéssel távmunkában Bedolgozás otthonról a világ egyik legnagyobb piackutató vállalatának! Sokan olyan internetes munkát keresnek, ahol nem kell pénzt befektetni, nem kell embereket győzködni, hanem valós munkavégzéssel lehet pénzt keresni. A kérdőívkitöltés egy ilyen munka. Ingyenesen, havi pár perc időráfordítással lehet jövedelemre szert tenni. Az igaz, hogy meggazdagodni nem lehet belőle, de egy kis […]

 • Hogyan szűrjük ki az otthoni munka átveréseket?

  Szerző: - 2013.01.19. - 2 Hozzászólás

  Egyik hírlevelünkben egy rövid tanácsot adtunk, amivel úgy gondoltuk, hogy segíthetünk kiszűrni, azokat az otthoni munka ajánlókat, akik nem tisztességes módszereket alkalmaznak. A lényege a tanácsnak ez volt: Ne küldjön senkinek sem pénzt előre, még ha kis összegről van szó, akkor sem! Előbb mindenképp tájékozódjon a hirdető kiléte felől! Kérje el a telefonszámát, címét és […]

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és minden héten megkapja az Otthoni munka weboldal legújabb hirdetéseinek listáját! Így nem marad le egy új lehetőségről sem.


E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára::* igen

Facebook