Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | Bejelentkezés

1.000 Ft

Karatbars – Arany befektetési lehetőség

  • Cég/vállalkozás neve: Karatbars GMBH International
  • Megjelenés: 2016.01.11. 04:30
  • Lejárat: A hirdetés lejárt!
Gold

Hirdetés részletei

Bővebb információ

Napjaink érték és időálló befektetési formája lehet az arany. A német Karatbars GMBH kiváló minőségű, 999,9 ezrelék tisztaságú, 24 karátos befektetési aranyat forgalmaz, kártyába integrálva, a ” London Good Delivery ” szigorú szabványnak megfelelően gyártva és a hatóságok által is monitorozva.

A nemzetközi minősítés miatt ez a befektetési arany a világ minden országában megvásárolható és amennyiben szeretné visszaváltható.

Ez a befektetési forma verhetetlen hozamokat és megbízhatóságot, érték és időállóságot biztosít, hogy nehezen megtakarított pénzét jó helyre fektesse be.

A Karatbars vállalja a vásárolt befektetési arany térítésmentes tárolását, németországi páncéltermeiben, így önnek nem kell aggódnia az arany biztonsága miatt. Természetesen az arany lapokat kérésre házhoz is szállítják.

A Karatbars befektetési arany vásárlásakor a fizetés készpénzben, bankkártyával, utalással illetve folyamatos megtakarítás esetén banki inkasszó indításával is történhet.

Üdvözlettel,

Karatbars GMBH International

Hirdetés ID: 78250e5a5d7c561f

Az űrlap használatával szóljon hozzá!

Be kell jelentkezni a honlapra egy hozzászólás beküldéséhez.

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozzon fel hírlevelünkre és minden héten megkapja az Otthoni munka weboldal legújabb hirdetéseinek listáját! Így nem marad le egy új lehetőségről sem.


E-mail cím:*
Név:*
Önszántamból iratkozom fel a címlistára::* igen

Facebook

Kihagyhatatlan ajánlatok





WordPress Classified Ads Theme